Opsporingsberichten

Schooljaar 2017-2018

Hallo 4 de klassers,

Hieronder vind je allerlei opsporingsberichten. Weet jij over wie het gaat?

Kies uit: Yara, Tao, Cyrill, Eleonore,Leopold, Alice, Noah, Charlotte, Isaline, Eizabeth, Frederic, Ikhlas, Anna-Maria, Laetitia, Dimitry, Olivia

Er zit nog één persoon extra bij. Weet jij over wie het gaat?

 

1. Gezocht:

Gisterenavond was een jongen van het 4 de leerjaar van de BS Carolus Magnusschool in de supermarkt. Hij heeft daar vele produkten gestolen uit de rekken. Hij heeft zelfs de rekken omver gelopen in zijn haast. De politie weet dat hij één oudere broer heeft. hij heeft bruin sluik haar en bruine ogen. Hij heeft een donkere getaande huid. Hij is stevig gebouwd. Hij is groot. Hij draagt geen bril. Hij is van Pakistaanse afkomst.

Als je hem ziet bel dan naar het gratis nummer 00412 36 789. Er wacht je een hoge beloning! Over wie gaat het hier? .......

2. Gezocht:

In de ING-bank is er een inbraak geweest op 21 februari 's nachts om 3 u. De dader is klein en tenger gebouwd. Ze is negen jaar oud. Ze heeft een kleine broer. Ze heeft halflang haar tot boven haar schouders. Haar blondbruine haar heeft krullen. Ze heeft geen gaatjes in haar oren. Ze houdt ervan om alle juffen te knuffelen.

Als je deze dievegge hebt gezien ,neem dan contact op met de dichtsbijzijnde politie. Wie is deze bankovervalster? .................

3. Gezocht: beruchte bankovervaller :

Deze persoon heeft vijf banken overvallen. Dit weet de politie: Hij is redelijk mollig en is ongeveer 46 jaar oud. Hij heeft bruine korte harenen is blank van huid. We hebben hem nog niet gevonden, maar hij is gevaarlijk en zeker gewapend. Als je hem vindt en er zker van bent bel dan naar 0412345.

Men denkt dat hij werkt op de BS Carolus Magnusschool. Vermoedelijk is hij weer gezond, na een lange periode van ziekte en afwezigheid is hij terug op school.

Wie is deze man?  ............................

 

4. Vermist!

Hij is groot en mager. Hij draagt geen bril. Zijn leeftijd is ongeveer 9 jaar. Hij heeft bruine ogen; een kleine mond en kleine oren. Hij is blank. Hij heeft blond sluik haar. hij speelt voetbal op woensdag, vrijdag en zaterdag. hij kan ook heel goed hockey spelen. Hij kan ook heel snel lopen. Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn papa is nu samen met de mama van Virgil. Hij heeft 2 grote broers. Zelf zit hij nu in het vierde leerjaar in de BS Carolus Magnus. Als u dit kind gezien hebt, bel dan naar het gratis nummer: 04/1620625.

Kent u deze jongeman? .....................

 

5.Vermiste jongen gezocht

Dit weten we:

Hij heeft een gemiddelde lichaamsbouw, een bril, is 9 jaar, bijna 10, hij heeft een dikke neus, fijne lippen, groene ogenen blank. Hij is een wilde jongen, die soms een beetje gek doet. Hij heeft blonde haren zonder krullen, dus steil haar. Het laatst is hij gezien op het Jamblinne de Meuxplein. Hij kan goed Engels. Hij spreekt thuis Engels met zijn moeder en Nederlands met zijn vader. Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn moeder is van Poolse afkomst. Hij babbelt graag en is veel afgeleid. Hij prutst veel met vanalles. Hij is steeds als laatste klaar met zijn klaswerk. Als u hem vindt, bel dan 05/67890 . Zijn ouders zullen u belonen !

Wie is deze vermiste jongen? .................

 

6. Vermiste jongedame gezocht

Dze persoon is verdwenen wanneer ze alleen op weg was naar de BS Carolus Magnusschool. Iedereen van de school was ernaar op zoek. Maar niemand vond ze. Zelfs haar ouders niet en die zijn ongerust. We weten dat ze bruine ogen heeft, krullend blond kort haar, ze heeft geen gaatjes in haar oren. Ze heeft een grote en een kleine broer. Haar beste vriendin heeft haar het laatst gezien aan de colruyt in de buurt van de school. Van dan ontbreekt elk spoor van haar. Men denkt vaak dat ze een jongen is, maar dat is niet zo. Indien u dit meisje hebt gezien, contacteer dan onmiddellijk de BS Carolus Magnusschool. Wie ze vindt zal beloond worden!  

Wie is deze vermiste jongedame? .....................

 

7. Weggelopen tienermeisje

Een meisje uit de BS Carolus Magnusschool is weggelopen! Haar vrienden hebben haar beloofd niks te zeggen over haar verdwijning.  Dus de juf moest alle info geven over haar aan de politiediensten. Dit is de info over haar:

Ze is klein, maar laat zich niet doen. Ze weet wat ze wil! ze heeft donkerbruine ogen, lichtbruin van huid alsof ze op vakantie gegaan is naar de zon. Ze heeft een zus die 3 jaar ouder is dan haar. Vreemd genoeg heeft de zus een zeer lichte huidskleur! Ze heeft kort bruin lichtgolvend haar tot net boven de schouders. Ze heeft waarschijnlijk geen beugel. We schatten haar 9 jaar oud, ze heeft gaatjes in haar oren en getuigen vermoeden dat ze kleine oorbelletjes draagt.  Ze draagt vaak een jeansbroek en een trui. Dit meisje is heel sportief en kan snel lopen.

Iedereen die inlichtingen kan verschaffen kan zich wenden tot dit nummer: 012/1441 2068

Kent u haar naam? .........................

 

8. Bankovervalster gezocht!

De politie zoekt een meisje die een bank heeft overvallen. Ze is lichtbruin getaand. Ze is groot en ze is 9 jaar oud. Ze heeft bruine ogen, een kleine mond en een kleine neus. Ze heeft korte golvende donkerbruine haren tot op de schouders. Ze heeft graag rood. Ze draagt een bril. Haar stem is heel mooi. De politie heeft haar het laatst gezien op de BS Carolus Magnusschool. Ze is afkomstig uit Marokko, maar heeft daar nooit gewoond. Haar ouders zijn ook Marokkaaans. 

Wie is deze bankovervalster? ...............

 

9. Gezocht!

We zoeken een blanke jongedame. Ze heeft donkerbruine ogen. Haar lievelingskleur is appelblauwzeegroen. Ze meet ongeveer 1 m 40 cm. Ze heeft een blanke huid. Ze heeft  halflang bruin haar. Vroeger was haar haar zeer lang! Haar beste vriendin is Charlotte. Zij heeft een grote zus en heeft heel vaak een bruine jas. Ze is dun en redelijk groot van gestalte. Ze heeft een dunne lange neus en een kleine mond. Ze heeft een apparaat voor haar tanden. Ze heeft gaatjes, maar zet geen oorbellen aan. Ze is Belg, maar van Roemeense origine.  Ze heeft sluikhaar. Ze heeft geen bril en heeft een appelblauwzeegroene boekentas. Weet u waar deze jongedame zich bevindt, neem dan conatct op met de dichtsbijzijnde politie.

Over welke jongedame gaat het hier? .........................

 

10. Moordenaar gezocht!

Deze jongen heeft de burgemeester van Schaarbeek vermoord.

Zijn uiterlijk ziet er alsvolgt uit:

Hij is een jongeman van ongeveer 9 jaar oud.

Zijn haar is donkerblond met een kuifje. 

Hij heeft mooie grote groene ogen met lange wimpers.

Zijn karakter is alsvolgt:

Hij is lief en behulpzaam, maar vergis je niet hij is gevaarlijk!

Hij lijkt op een grote lieve teddybeer.

Zijn hobby's:

Hockey spelen

Kijken naar de matchen van zijn favoriete voetbalclub Barcelona.

Spelen met zijnn vrienden.

Bijzondere kenmerken:

Hij heeft een grote oudere halfzus van ongeveer 22 jaar.

Hij spreekt Nederlands, Frans, Spaans en Portugees.

 

Rarara, weet jij wie de burgemeester heeft vermoord ? ..................................

 

11. Gezocht:

De politie zoekt een jonge vrouw van de Carolus Magnusschool. Ze is het laatst gezien in de manège van Sterrebeek. Toen had ze een roze trui met een kap en een jeansbroek. Deze kleren draagt ze meestal. Ze meet ongeveer 1m 35 cm. Ze heeft een kleine zus die 3 jaar jonger is en in het 2 de zit. Ze heeft blauwe ogen. Haar haren zijn blond, lang en plat. Ze is 10 jaar oud. Ze heeft een dunne lange neus en een kleine mond. Ze is normaal gebouwd en draagt veel jeans en truien. Ze is zeer slim en ze beschikt over een grote woordenschat. Ze kan heel goed vertellen en iedereen luistert aandachtig als ze expressief een boekbespreking houdt. Ze houdt van lezen. 

Als je deze jonge vrouw gezien hebt, bel dan naar het gratis nummer 0496/332433.

Ken je haar? ...........................

 

12. Kidnapping: Gezocht jongeman

Deze jongeman is gekidnapped. Het laatst werd hij geizen in het Square Margerite park. Hij heeft 2 grote zussen. hij is ongeveer 9 jaar oud. Hij heeft een kleine mond, maar praat toch veel. Hij heeft grote oren, maar luistert niet zo goed. Zijn neus is fijn. Hij heeft vaak commentaar. Hij loopt snel. Hij is best groot en mager. Hij heeft bruine ogen. Zijn ouders missen hem. Ze zijn gescheiden. Hij is altijd als laatste  om de klas te verlaten. Hij is goed zichtbaar, omdat hij steeds zijn fluohesje en helm aan doet. Dat is toppie, zo zullen we hem snel terugvinden. Bel het nummer 023763217 als jullie hem gespot hebben. Zo maken jullie zijn ouders blij!

Wie is deze gekidnapte jongeman? ......................

 

13. Meisje vermist

Er is een jong meisje vermist. De politie beschikt over weinig informatie. Ze weten dat het meisje de laatste keer gezien is door het personeel van de mediamarkt. Ze beweren dat ze bruine ogen heeft en dat ze gemiddeld is van gestalte. Ze heeft kroes haar. Haar haar is lang en donkerbruin. Ze heeft geen bril. Ze is donkerbruin van huid en ze draagt oorbellen. Men zegt dat haar vader zeer donker van huid is en dat haar moeder Marokkaanse is. Ze volgt ook Islamitische godsdienst in een speciale school. Haar ouders zijn uit elkaar. Als jullie haar hebben gezien bel dan het gratis nummer 0800/102030

Wie is dit vermiste  jonge meisje? ...........................

14. Meisje ontvoerd.

Een meisje is verdwenen. Ze ging brood halen en werd toen ontvoerd. Ze heeft lichtbruine ogen en lichtbruine haren. Ze is ongeveer 9 jaar en gemiddeld groot van gestalte. Ze heeft één zusje in het tweede leerjaar. Ze heeft geen bril. Ze is niet zo mager en wat steviger gebouwd. Ze kan heel mooi schrijven. Haar haren komen tot aan haar schouders. Ze heeft vaak last van buikpijn. Yara heeft haar het laaatst gezien op het Meiserplein. We zoekn haar in de buurt van het Meiserplein en de Plaskylaan. Spot je haar, dan bel je best het nummer 03/6468035.

Haar ouders zijn erg ongerust en reiken een beloning uit aan al wie inlichtingen kan verschaffen over hun dochter.

Welk meisje bedoelen we hier? ........................................

 

15. Gezocht

Deze persoon heeft groene ogen en in het midden een beetje geel. Hij heeft bruine haren en draagt een bril. Hij is niet zo groot en niet klein. Dik is hij niet en dun ook niet. Zijn lievelingskleur is blauw. Hij heeft een kleine rode mond en rode oren. Hij eet graag mosselen en frietjes. Hij is blank. Hij woont op de Leuvense Steenweg. Hij heeft geen broer en ook geen zus. Zijn neus is niet plat, maar wel een beetje dik. Hij draagt graag een trui. Zijn haren zijn kort en niet krullend en lichtbruin tot donkerblond. Hij is vaak slordig en hij werkt vaak heel vlug. Hij heeft een grote boekentas. Die persoon leest graag boeken. Hij heeft ook mollige handen en grote voeten. Hij is misschien de slimste van de klas! Zijn hobby is karaté. Hij zal 10 jaar worden voor de zomervakantie. Zijn beste vriend noemt Ikhlas. 

Weten jullie wie dat is? ........................................

16. Terrorist gezocht

Deze jongeman ziet er heel onschuldig en schattig uit, maar laat je niet foppen hij is een gevaarlijke terrorist. Hij is verantwoordelijk voor het opblazen van het metrostation de Diamant. Dit is wat de politie weet van hem. Hij is zeer klein van gestalte. Hij heeft bruine ogen en blond kort stijl haar. Hij is de jongste van vier kinderen thuis. Hij heeft een grote broer en 2 grote zussen. Zijn moeder kan goed dansen. Hij draagt een brilletje. Men weet dat hij ongeveer 10 jaar oud is, maar velen denken dat hij jonger is omwille van zijn kleine gestalte.

Kent u deze gevaarlijke terrorist en weet u waar hij zich schuil houdt, waarschuw dan onmiddellijk de politie. Men vermoedt dat hij snode plannen heeft voor een tweede aanslag te Brussel in het Noordstation.

Over wie gaat het hier? ................................

 

Schooljaar 2016-2017

Hallo Speurneuzen,

Hieronder vinden jullie allerlei opsporingsberichten. Schrijf bij elk opsporingsbericht de naam van een kind uit de 4 de klas. Elk kind komt maar één keer voor. Denk goed na en ontdek wat voor een verstandige Sherlock Holmes detectieve  jij bent.

Kies uit: Martin, Rayan, Agathe, Felix, Lou, Alpay, Laud, Elena, Erwann, Alexandre, Lucas, Natacha, Fee, Bora, Maria-Julia

 

1. Gezocht:

De politie zoekt een meisje dat verdacht wordt van een juwelendiefstal. Ze is ongeveer negen jaar. Haar ogen zijn groen-bruin en ze heeft vaak een vlecht in haar donkerbruine sluik haar. Ze heeft gaatjes in haar oren. Ze vraagt veel aan de juf en ze babbelt veel. De vermoedelijke dievegge heeft ook een oudere broer, maar deze is niet medeplichtig. Ze is het laatst gezien in het centrum van Brussel.

Heeft u haar gezien, bel dan naar de politie op het nummer 101

Kent u haar naam?

………………………………….

 

2. Opsporingsbericht:

We zijn op zoek naar een jongen uit de Carolus Magnus school. Hij werd het laatst opgemerkt in de buurt van de colruyt van Schaarbeek door een camera. Dit is wat we weten over hem. Hij heeft heel kort bruin haar. Hij heeft geen golvend, noch krullend haar. Hij is ongeveer negen jaar oud en heeft bruine ogen, een scherpe neus en hij is stevig gebouwd. Hij heeft een lichtbruine huidskleur en is van Turkse afkomst. Vermoedelijke heeft hij twee oudere zussen. Net voor zijn verdwijning reed hij met de fiets richting school.

Kan u inlichtingen verschaffen, bel dan naar child focus op het nummer 116 000

Wie is deze vermiste?

……………………………………………….

 

3.   Opsporingsbericht:

Op woensdag 3 februari heeft een jongen uit het vierde leerjaar een man koelbloedig vermoord met een machinegeweer. Hij is negen jaar oud. Hij heeft bruin, kort golvend haar. Hij heeft sproetjes en heeft bruin-groene ogen. Hij is eerder fijn gebouwd en niet zo groot. Hij is van Belgische origine. Op het ogenblik van de feiten was zijn grote zus niet bij hem. Hij gaat elke dag te voet naar huis met zijn zus, maar sinds hij gisteren de school verliet is hij niet meer opgemerkt. Zijn zus en ouders weten niet waar hij is.

Kan u meer vertellen over deze persoon of weet u waar hij zich verschuilt, neem dan contact op met de politie op het gratis nummer 0800 30 300

Maar let op deze jongen is gevaarlijk, hij is gewapend!

Wie is deze moordenaar?

……………………………………..

 

4. Opsporingsbericht:

We zijn op zoek naar een terroriste van tien jaar oud. Ze heeft veel mensen gedood in Spanje in Madrid bij een aanslag. Haar haren zijn zwart en ze heeft krullend halflang haar. Ze is stevig gebouwd en opvallend gekleed. Ze is groot van gestalte en ze lijkt al ouder. Soms draagt ze oorbellen en juwelen. Ze heeft een zware stem. Haar neus is opvallend en haar huid is lichtbruin getaand. Haar ogen zijn zeer donkerbruin, bijna zwart. Ze is net jarig geweest. Ze zegt dat ze veel broers en zussen heeft, maar ze zitten niet op onze school. Haar ouders zijn gescheiden en ze woont bij haar mama en stiefvader. Ze is gedeeltelijk van Braziliaanse afkomst.

Kent u deze terroriste?

                                   ……………………………………….

5. Gezocht:

De politie zoekt een meisje die verdacht wordt van diefstal. Ze loopt school op de BS Carolus Magnus school. We hebben haar niet goed gezien. Dit is wat de politie weet. Het meisje is mager en is ongeveer 1m 35 groot. Ze is ongeveer negen jaar oud. Haar ogen zijn bruin en haar huidskleur blank. Ze draagt haar haren vaak in een vlecht en ze heeft ook golvend lang haar. Ze heeft een fijne mond. Haar stem is fijn. Ze draagt geen bril, heeft geen gaatjes in haar oren en heeft geen beugel. De politie heeft haar het laatst gezien op 3 februari 2016. Ze werd het laatst opgemerkt in café “De kampioenen”. Ze zit momenteel in het 4 de leerjaar en ze heeft een grotere broer, maar hij zit niet op dezelfde school. Als je dit meisje ziet, bel dan snel de politie.

Wie is deze verdachte?

                                   …………………………………………………

6. Vermist!

Het is een meisje. Zij is al één week vermist. Zij heeft bruine ogen en gaatjes in haar oren, maar ze draagt geen oorbellen. Zij draagt vaak een rokje. Ze is blank. Ze heeft een jong broertje en een oudere zus. Haar stem is zacht. Zij heeft weinig sproetjes. Ze draagt roze, zwarte en witte schoenen. Ze heeft fijne lippen. Ze heeft krullend, lang haar en regelmatig draagt ze haar haren los of in een staart of vlechten. Zij is van Turkse afkomst en spreekt vlot Nederlands. Als je deze persoon ziet, verwittig dan direct de politie op het nummer 101

Wie is deze vermiste jongedame?

                                                           ………………………………………….

7. Opsporingsbericht:

                

De politie zoekt een jongeman die vermoedelijk juwelen uit een juwelierszaak heeft gestolen.De politie heeft hem het laatst gezien in de Notelaarstraat. De jongen heeft zich onherkenbaar gemaakt met een muts. Hij is groot en mager. Hij is ongeveer 1 m 40. Zijn ogen zijn donkerbruin en zijn neus is dik. Zijn haren zijn zeer donkerbruin en zeer kort . Hij heeft kroeshaar. Dit zijn kleine krullen. Hij heeft een bril. Hij heeft een zachte stem. Hij heeft een donkere huidskleur en heeft Afrikaanse roots. De politie heeft hem het laatst gezien in een café in Waterloo.  Heb je deze dief gezien, bel dan naar het gratis nummer 0800 30 300 om de politie te verwittigen. Rarara … wie is deze dief?

……………………………………………………………………………..

8. Opsporingsbericht:

Deze misdadiger wordt verdacht van moord. De jongen die gezocht wordt, is klein, vlug en mager. Hij is ongeveer negen jaar oud. Hij is het laatst gezien dicht bij het Josaphat park. Hij heeft lichtbruine ogen, soms draagt hij een bril en hij heeft een rossige schijn op zijn haar. Hij zit in het vierde leerjaar en men vermoedt dat hij een kleine zus heeft.Als je info hebt, bel dan naar het nummer van de dichtstbijzijnde politie. Wie is deze jongen?

…………………………………………………………………………

9. Opsporingsbericht:

De politie zoekt een meisje dat vermist is. Niemand heeft haar echt goed gezien. Dit is wat de politie weet. Ze is naar schatting ongeveer negen jaar oud. Ze is klein en tenger gebouwd, maar laat zich niet doen. Ze heeft blond dun halflang haar, dat vaak in een staartje gedragen wordt. Ze is schattig. Ze draagt geen juwelen, geen oorbellen en heeft geen gaatjes in haar oren.  Ze heeft een grote zus van ongeveer 12 jaar oud. Ze heeft geen sproeten en heeft een blanke, lichte huidskleur. Vindt u haar, bel dan naar het nummer 0800 30 300 en dan krijg je een beloning!

Ken je deze  vermiste blonde jongedame?   …………………………………………………………………….

10. Opsporingsbericht:

Op 1 februari zijn er twee horloges gestolen in Schaarbeek. De vermoedelijke dader was een jongen van negen jaar oud.  Hij heeft donkerbruine ogen en kort zwart haar. Hij heeft zwarte wenkbrauwen en is mager. Hij is lichtbruin getaand en groot van gestalte. Hij was vergezeld van zijn grote zus. Hij is van Turkse origine. Hij heeft een kleine rode stip op zijn neus. De dader is voor het laatst gezien op 31 januari in de straat waar de horloges gestolen werden vergezeld van zijn kleine broer. Deze laatste heeft hem naar eigen zeggen nadien niet meer gezien.  Waarschijnlijk is de voortvluchtige nog ergens in Schaarbeek ! Ben je op de hoogte van zijn schuilplaats verwittig dan het dichtstbijzijnde politiekantoor.

Wie is deze dief? ……………………………………………………………

11. Opsporingsbericht:

Een meisje van negen jaar oud is ontvoerd door een lelijke oude man met een blauwe jas. Ze is ongeveer  negen jaar oud. Ze heeft blond halflang sluikhaar tot op haar schouders en ze heeft blauwe ogen. Ze is het laatst gezien op de Carolus Magnus school. Ze is ongeveer 1m 40 groot en heeft oorbellen. Ze is het laatst gezien in Amsterdam. Ze draagt geen beugel. Ze is blank en ze spreekt vlot Nederlands en geen Frans. Ze heeft een jongere broer in het derde leerjaar. Kan u inlichtingen verschaffen of hebt u een idee waar ze zich bevindt contacteer dan de dichtstbijzijnde politie.

Rarara… wie is deze vermiste jonge meid? …………………………………………………………….

12. Opsporingsbericht:

De politie zoekt een jongen  van de school Carolus Magnus. Hij zit in het vierde leerjaar. Hij is ontvoerd op 3 februari 2016. Dit is wat de politie weet. De jongen is blank. Hij is negen jaar en bijna 10. Hij heeft lichtbruine ogen en bruin kort haar met een kuif. Hij droeg bijna altijd een blauwe t-shirt op school. Hij is ongeveer 1m40 groot. Hij heeft sproeten. Hij is sterk en hij heeft een ronde neus en hij heeft een grote broer in het middelbaar. De misdaad is gepleegd om 7u30. Op het moment van de verdwijning was hij naast zijn mama op school. Toen hij achter hem keek heeft iemand een zak over haar hoofd getrokken en is hem gesmeerd met de jongen. De politie heeft nog geen  verdere aanwijzingen.

Weet jij over welke jongen van het vierde het hier gaat? ………………………………………………………..

13. Opsporingsbericht:

De politie is op zoek naar een jongen van ongeveer 10 jaar oud.  Hij is betrokken bij een juwelendiefstal in een juwelenzaak. Zo ziet de jongen er uit: hij heeft donkerbruin krullend haar en donkerbruine ogen. Hij is normaal gebouwd. Hij spreekt normaal Frans en minder goed Nederlands. Hij woont bij zijn moeder. Zijn ouders zijn gescheiden. Hij heeft geen broer of zus bij zijn moeder. Zijn vader heeft wel nog grote kinderen. Zijn vader is van Belgische origine en zijn moeder van Marrokaanse.

Ken je zijn naam? …………………………………………………..

14. Opsporingsbericht:

Op de voorbije zaterdag werd de KBC bank overvallen door een jongeman. Hij ziet er alsvolgt uit: hij is groot van  gestalte, heeft kort blond haar en is zeer stevig gebouwd. Het is nogal een babbelaar en kan soms vervelend zijn tegen de juffen van de Carolus Magnusschool. Toch lijkt hij een beetje op een grote knuffelbeer. Hij heeft nog een zus in het tweede leerjaar en een klein broertje in de kleuterklas.

Ken jij deze bankovervaller? ..................

15. Opsporingsbericht:

Wij zijn op zoek naar een kleine misdadiger. Men vermoedt dat hij een krantenwinkel heeft overvallen. Zo ziet hij er uit. Hij heeft zeer donkerbruin en krullend kort haar. Hij is klein van gestalte. Hij gaat naar school en zit in het vierde van de BS Carolus Magnusschool. Hij heeft ook een neefje in zijn klas met rossig haar. Hij is van Armeense afkomst. Ken je deze jongeman?

Wat is zijn naam? .....................

Schooljaar 2018-2019

Ook dit schooljaar hebben we weeral opsporingsberichten geschreven om onze klasgenootjes beter te leren kennen. 

Kies uit: Leo, Sille, Lionel, Nelly, Yassir, Lise, Ilian, Yuta,Mona, Jana-Shai, Matthias, Youssouf, Tolga, Riccardo, Clara, Maxim, Alicia, Enzo

1. Gezocht:

Een meisje heeft mensen vermoord en een supermarkt overvallen. Zij is het laatst gezien in de supermarkt Delhaize te Schaarbeek. Pas op: gevaarlijk meisje! Ze is ongeveer 9 jaar oud. Ze heeft donkerblond golvend haar. Ze is ongeveer één meter vijfendertig. Ze heeft een broer van ongeveer 11 jaar oud. Haar hobby is paardrijden. Ze is afkomstig van een Belgische papa en een Spaanse mama. Ze draagt vaak sportieve kleren. Haar ouders zijn gescheiden. Bel onmiddellijk de politie als je meer weet over deze gevaarlijke jongedame!

2. Dief gezocht

De politie zoekt een jongen. Hij wordt verdacht van diefstal in een supermarkt in de buurt van de BS Carolus Magnusschool. Dit is wat de politie weet: de jongen zou ongeveer 9 jaar oud zijn.